ICC.
Senaste kommentarer
  Arkiv
  Kategorier

  Efter en mycket fin tid i Landskrona har jag hittat nya utmaningar i Falkenberg. Idag har jag skrivit på för två år som tränare för stadens fotbollslag och känslan är att jag är mycket nöjd med mitt beslut.

  Jag har trivts väldigt bra i Landskrona med mycket möten med många härliga människor. Kommer aldrig att glömma spelartruppen, teamet runt laget, kanslipersonalen, alla frivilliga runt BoIS, ”gammelgänget” och till sist alla passionerande supportrar. Men var dag har sin tid. Henrik och jag har nu varit där i tre år och en del önskade sig en förändring och det får man respektera.

  Jag önskar Jörgen och Rossi lycka till med ”nya BoIS”. Jag vet att de är i trygga händer med Mats I Svensson, Peter Lantz, Roland Rundqvist, Stig och Lasse.

  Själv glädjer jag mig åt min nya utmaning i Falkenberg. Efter att ha haft lite förfrågningar om olika jobb kändes det som om FFF var det mest seriösa och utmanande projektet att sätta tänderna i. Laget har varit med i superettan under tio års tid och fått bra resultat med små medel. Det som tilltalar mig nu är att man vill satsa på egna talanger och att utveckla den trupp man har. Ni hör väl att det är ljuv musik för en som arbetar med coaching och kan vi nu bara få lite kontinuitet i truppen, spetsat med något nyförvärv så ser det riktigt spännande ut.

  Jag har haft tre fantastiska år med Henrik Larsson och jag har under denna tid lärt mig otroligt mycket. Jag hoppas att vi får chansen att arbeta igen då han fortfarande har mycket att lära ut till mig. Henriks erfarenhet av fotboll på högsta nivå har gett min tidigare kompetens en skjuts uppåt och jag är riktigt sugen att få testa av mina ideér i ett bra lag som Falkenberg är.

  Nu kommer den närmsta tiden att läggas på planeringsarbete och att få ihop en bra organisation runt laget, samt få till en slagkraftig trupp till 2013. Falkenberg fick i år kvala för att hänga sig kvar och med tre nya lag från allsvenskan förstår ni att nästa år kanske blir ännu tuffare i superettan. Det gäller att vara på tårna från början och försöka utnyttja tiden maximalt från att vi startar den 7 jan.

  Jag är i alla fall glad och stolt att jag får chansen i denna fina föreningen.

  Hälsn Hasse

   

  Kommentera