ICC.
Senaste kommentarer
  Arkiv
  Kategorier

  Hejsan alla goda vänner !

  Nu har man varit på nya jobbet i 6 veckor och trivs förträffligt. Det är alltid lite nervöst att komma som ny medarbetare till en ny arbetsplats. Jag har dock känt mig välkommen från första stund och det har gått smidigt att komma in i nya arbetsrutiner.
  Första perioden är faktiskt alltid ganska lätt som fotbollstränare i en ny klubb. Det jobbigaste man har är att lära sig namnen på alla nya spelare och det är ju inte särskilt betungande. Som ny tränare kommer man med en ny röst i omklädningsrummet och många nya övningar ute på träningsplanen. Sånt gillar alla spelare. Alla spelare startar dessutom från noll och vill bevisa sitt värde för den nya tränaren. Bara positivt. Två träningsmatcher och alla har fått chansen att visa upp sig. Alla är nöjda och spelarna vill komma på god fot med den nya tränaren och gör positiva uttalande i media. Vi får hoppas att detta positiva fortsätter nu när vi vecka för vecka närmar oss de viktiga matcherna och några kommer att hamna utanför laguppställningen.
  Jag har fått en ung trupp till mitt förfogande och jag är otroligt nöjd med den ambitionsnivå och energi som mina spelare i truppen sprider omkring sig. De äldre spelarna är beredda att bidra med sin erfarenhet och jag känner att vi har en orutinerad, men spännande mix i laget.
  Blev imponerad av lagkapten David Svensson som mot Halmia kastar sig och blockar ett skott i 88 min på ett svinkallt Kristineslätt. Ja som du förstår tillhör David de äldre spelarna i truppen och matchen var avgjord eftersom vi ledde med 4-1 vid detta tillfälle !!! Sån inställning är guld värd och kommer att göra oss svårslagna.

  Hur är det förresten med din inställning ? Såg att endast 12 % av alla människor genomför sina nyårslöften. Kan bara bero på bristande inställning och en otydlig målbild.
  Just såna saker som en coach hjälper till med. Ibland behöver man hjälp med att hitta rätt verktyg för att lyckas med sina personliga önskemål. Om du känner behov av detta, ta då kontakt med en coach nära dig för att få en offert på hur ditt liv skall bli lite bättre !

  May the force be with you

  //CoachEklund

  Kommentera