ICC.
Senaste kommentarer
  Arkiv
  Kategorier

  Jag är så klart besviken över att inte fått fullfölja mitt uppdrag som tränare för Kalmar FF, men är väl medveten om levnadsvillkoren för oss i tränarbranschen. Möjligheter att påverka trupp och organisation över tid är ibland en lyxvara.

  Vi hade en bra vårsäsong med seriefinal och publikrekord på guldfågeln Arena mot Malmö FF den 19 Juli. Tillsammans lyckades vi även infria styrelsen förväntningar om en stor försäljning då Melker Hallberg såldes till Udinese. Kontraktet säkrades i hemmamatchen mot Gefle den 25 Augusti då vi klev upp på 34 poäng.

  Sen är det bara att acceptera att de senaste två månaderna har resultaten inte varit tillräckligt bra och jag tar mitt fulla ansvar för spelarnas prestationer, skador och sjukdomar.

  Vi lever i en resultatfixerad värld och tålamod är ibland kort.

  Kalmar FF. Tillsammans. I med och motgång. Jag tackar för att jag har fått vara en del av den anrika och traditionsrika förening i 11 månader och önskar Kalmar FF all lycka till under 2015.
  Med Vänlig Hälsning
  Hasse Eklund

  P.s för övrigt så har jag inga andra kommentarer.
  image003

  Kommentera