ICC.
Senaste kommentarer
  Arkiv
  Kategorier

  Ofta är det inte problemet som är problemet utan din inställning till problemet !

  Om man misslyckas beror det ofta på att målbilden är otydlig och att målprogrammeringen är för svag.

  I mitt personliga fall har jag en längre tid dragits med övervikt. Det gjorde att jag hade onödigt ont i mina höfter och i min rygg. Man mår helt enkelt inte bra om man känner att man inte är som man borde vara. Jag har varit elitidrottare och om man gillar sötsaker som jag gör går det ganska fort att lägga på sig några extra kilo när karriären är över.

  Så under en månad bestämde jag mig för en tydlig målbild om vad jag ville uppnå och jag gjorde en stark målprogrammering i hjärnan.

  Resultatet blev – 7,4 kg och den vikten har jag nu kvar 2 veckor senare.

  Du kan du också uppnå dina mål !

  Kommentera