ICC.

Senaste kommentarer

  Arkiv

  Kategorier

  Sportscoaching handlar om att dig ! Vad vill du ?

  Du står idag på tågstationen. Kanske vet du vart du vill åka, kanske inte… Om du inte vet vart du vill åka så kanske du hamnar någon annanstans. Ditt första steg på perrongen blir att kontakta en coach.

  Tillsammans tar vi reda på var din slutdestination ligger. Resan får du göra själv, men likt en konduktör kommer jag att stämma av om din biljett stämmer och om du fortfarande är på väg mot din slutdestination. Många saker kommer att hända under resans gång. Mycket kommer att förändras. Landskapet utanför kommer du  att se med andra ögon. Men likt en vanlig tågresa kanske det uppstår problem som du måste hantera under resan. Kanske byte av färdriktning? Men jag lovar att just din resa kommer att förändra dig positivt ! Processcoaching innebär att förändras över tid. Hur lång tid din resa skall ta bestämmer du själv för att du skall få det som just du vill !

  Vill du bli en vinnare ?

  Eller förbättra din kapacitet ?

  Med coachande verktyg och strategier tar vi reda på…

  Ø Hur du använder din fysiologi ( din kropp )Ø Hur du använder fokusering ( din knopp )

  När det gäller att förändra ett tillstånd så måste kropp och knopp vara i samförstånd. Du kanske tänker rätt men tränar fel eller tränar rätt men tänker fel…. Idrottscoaching är utmanande för dig. Vill bli bättre så måste du förändra dig ! Om du gör som du alltid har gjort så hamnar du där du är idag….Coachen hjälper dig att ta nästa steg i din utveckling oavsett om det är på elit eller amatörnivå. Att träna på fel saker är inte fel men gör att det tar längre tid att komma rätt J

  Tänk dig att du som fotbollsspelare bara spelar i eget straffområde, trots att du har kunskap och möjlighet att spela över hela fotbollsplanen.

  Du skulle nog rätt snart försöka att höja din kompetens så att du kunde spela på hela planen.

  Coachen hjälper dig att utnyttja din förmåga att prestera….när du vill !

  Har du tid att vänta?

  Kommentera